Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 26 iulie 2021
  • :
  • :

VIDEO. Avantajele de a fi elevi ai Liceului „Carol I” Bicaz

Vă invităm să admirați câteva dintre proiectele realizate de elevii Liceului „Carol I” Bicaz, din clasele de liceu și de învățământ profesional cu specializarea „Fabricarea produselor din lemn” și vă prezentăm câteva dintre avantajele de a fi elevi ai acestui liceu:
1. Toți elevii care optează pentru învățământul dual, primesc bursă: minim 400 lei/lună, echipamente de protecție, transport asigurat la practică, la Nord Arin Romania!
2. Cei care optează pentru învățământul profesional, primesc bursă (200 lei/lună) și vor face practică la agenții economici din Bicaz.
3. Elevii care aleg învățământul liceal pot primi burse (Bani de liceu, burse de merit, burse de studiu, burse sociale), pot participa la proiecte (ROSE, Comenius, etc.).
Liceul nostru beneficiază de internat propriu, putând oferi condiții bune de cazare. În cazul elevilor navetiști, transportul se decontează!
Puteți opta pentru:
A. învățământ liceal, filieră teoretică:
– matematică-informatică COD 152
– științe ale naturii COD 154
– științe sociale COD 155
B. învățământ liceal, filieră tehnologică:
– resurse naturale și protecția mediului COD 153
C. învățământ profesional:
– comerciant-vânzător COD 597
D. învățământ dual:
– tâmplar universal COD 613

sursa: Liceul „Carol I” Bicaz