Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 septembrie 2020
  • :
  • :

Video. Copiii din zona Bicaz au avut parte de o experienţă deosebită

În data de 17.11.2019 un grup de copii din zona Bicaz au avut parte de o experienţă deosebită participând la o excursie de o zi, cu ocazia căreia au aflat lucruri interesante despre conservarea biodiversităţii și a valorilor geologice, în Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș și în vecinătatea lui, în Rezervația Speologică Peștera Șugo. Astfel, pentru câteva ore, copiii au avut ocazia să viziteze zona Lacului Roșu și s-au bucurat de aventura descoperirii minunățiilor Peșterii Șugo aflat în vecinătatea comunei Voșlobeni.
La eveniment au fost prezenţi elevii de la Şcoala Gimnazială din localitățile Bicazu Ardelean și Bicaz Chei iar evenimentul a fost posibil datorită proiectului intitulat „Tinerii Gardieni ai Conştiinţei Ecologice, ed. 2019”, proiect finanţat de HeidelbergCement România S.A. şi implementat Administraţia Parcului Naţional Cheile Bicazului–Hăşmaş.

sursa: Romsilva – Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș

arsene