Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 3 iulie 2020
  • :
  • :

Video. Ionel Arsene la Bicaz: „Nu îi putem lăsa pe acei oameni izolați”

Din nefericire, apele pârâului Izvorul Muntelui au rupt mai multe podețe și au făcut ca familiile ce locuiesc în zonă să rămână izolate.

Am mers și la Izvorul Alb, unde ploile abundente din ultima perioadă au provocat alunecări de teren și mai multe drumuri au fost distruse de viituri, pentru a vedea la fața locului cum putem remedia problemele. Din cauza cantității mari de precipitații, calea de acces către acest sat a fost blocată.

După cum am văzut, pagubele sunt însemnate pe mai multe porțiuni de drum, între Izvorul Alb – Axial și Izvorul Alb – Secu și voi face tot ce îmi stă în putere să ajut administrația locală să rezolve problemele legate de infrastructura rutieră. Este nevoie ca în cel mai scurt timp să se reia circulația în condiții normale. Nu îi putem lăsa pe acei oameni izolați.

Îmi pare rău că în multe zone ale județului populația are de suferit de pe urma ploilor înregistrate în ultimele săptămâni, dar vă asigur de tot sprijinul meu!

Solicit Prefectului să trimită de urgență în teren echipe mixte care să evalueze pagubele și să transmită către Guvern care este valoarea acestora, pentru ca cei afectați să poată fi despăgubiți. Au trecut atâtea zile de când județul este sub ape și nu v-ați făcut timp să convocați Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Treziți-vă și puneți osul la muncă!

sursa: Ionel Arsene
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *