Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 26 iulie 2021
  • :
  • :

VIDEO. Mii de mașini, în trafic pe Axial!

Mii de mașini, în trafic pe Axial!

„Modernizarea drumului județean DJ 155F, Axialul, se dovedește a fi unul dintre proiectele de succes din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Neamț!
În weekendul ce tocmai s-a încheiat, mii de mașini au circulat pe cei 42 de kilometri de la Bicaz la Durău, drum care arată perfect după investiția pe care am urmărit-o cu deosebită atenție, pentru a fi executată în cele mai bune condiții! De curând, pe acest traseu au fost realizate și ultimele marcaje rutiere necesare.
Sunt fericit să văd și să știu că am trezit la viață o zonă din județ care intrase în uitare. Având o cale de acces foarte bună, turiștii vor veni la Durău indiferent de anotimp, căci muntele nostru e atractiv și când e încărcat de zăpadă, și când oferă răcoarea mult-cautată pe vreme de caniculă!
Dragi nemțeni, să fiți mândri de județul în care trăiți și fiți convinși că mă preocup continuu ca în această zonă minunată în care trăim, să vină cât mai mulți turiști din țară și din străinătate, pentru a vedea și ei frumusețea locurilor noastre, a obiceiurilor și pentru a simți gustul bucatelor alese!
Tuturor, o săptămâna frumoasă și o vară de neuitat!” , a declarat Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *