Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 5 iulie 2022
  • :
  • :

VIDEO. Și fărcășenii pot fi salvatori!

sursa foto:Comuna Farcașa Neamț

Considerând că acordarea primului ajutor este esențială a fi învățată încă de la vârste fragede, Biblioteca „Irineu Cheorbeja” a Comunei Farcașa (bibliotecar Georgiana Bucur) și Primăria Comunei Farcașa (primar Țifui Dumitru Bogdan), au organizat în sala de sport a comunei o activitate intitulată „Și eu pot fi salvator!”.

Cu sprijinul Primăriei, cu implicarea directă a domnișoarei Mădălina Lupuleasa – coordonator prim-ajutor în cadrul Crucii Roșii, a echipei de salvamontiști Ceahlău, precum și a Spitalului Orășenesc Bicaz – care a ne-a pus la dispoziție materialele necesare, am demonstrat elevilor din clasele V-VIII, manevrele de acordare a primului ajutor în diferite situații.„, a precizat reprezentantul Biblioteca ”Irineu Cheorbeja” Farcasa.

A fost o activitate interesantă, care a acaparat atenția copiilor!

Mulțumim colaboratorilor pentru implicare, mulțumim cadrelor didactice și elevilor de la Școala „Ioan Luca” și nu în ultimul rând, mulțumim domnului Alexandru Buzdugan pentru frumoasele fotografii și filmulețe realizate !„, au transmis cei care s-au implicat cu multă dăruire în realizarea activității.