„Vis de copil” , interpretat pe scena Casei de Cultură Bicaz

Miercuri, 13 iunie 2018, a avut loc la Casa de Cultură Bicaz, activitatea intitulată „Vis de copil”, o activitate organizată de Catedra de Limbi Moderne a Liceului „Carol I” Bicaz, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr 1 Bicaz și Clubul de dans sportiv „Liaart Dance„. Activitatea a reunit multiple momente în care copiii, mici și mari, și-au evidențiat talentele artistice. Coordonatori ai momentelor artistice ai Școlii Gimnaziale au fost prof. Vasilache Georgeta și prof. Popescu Iulia. Cei mici au participat la un concurs de paradă a modei, au avut interpretări vocale și instrumentale și un încântător moment de dans sportiv, coordonat de doamna Laura Leșovschi de la Liaart Dance .
Elevul Barb Alex din clasa a XI-a E a încântat auditoriul cu o emoționantă recitare din poeziile proprii, iar parodia „Ora de franceză în viziunea unui licean”, interpretată de un grup de elevi ai claselor a IX-a A, a- IX-a D, a IX-a E, A XI-a B și a XI-a E, coordonați de profesor Mary Șerban Mariana Șerban, au fost momentele deosebite oferite de Liceul „Carol I” Bicaz!
Toți copiii au primit cadouri obținute din sponsorizări.
Felicitări tuturor participanților, organizatorilor, dar și părinților și bunicilor care au venit să-și susțină copiii, respectiv, nepoții!

Sursa: Liceul „Carol I” Bicaz

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate