Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 12 mai 2021
  • :
  • :

Vremea de weekend

Vineri, 30 aprilie:

– Dacă prin Banat și Crișana minimele ajung chiar la valori de 14 – 16 grade, în restul țării minimele nopții nu urcă mai sus de 9 – 11, 12 grade, Pe crestele montane ne oprim la 2 – 4 grade.

Vorbim de o zi în care am putea atinge primele maxime de vară la nivelul țării noastre, asta prin sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, regiuni unde mercurul din termometre ajunge la 25 – 26 de grade. În restul țării vorbim de valori de 21 – 23 de grade, cu 14 –1 6 grade prin zonele montane (5 – 7 grade pe creste):

Ploile continuă în cea mamare parte a țării, cu excepția SE Olteniei, Muntenia și Dobrogea. Cantități de 10 – 20 de l/mp sunt posibile prin Apuseni, Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei și sudul Moldovei. Vor fi ploi și furtuni care pot deveni chiar periculoase.
Sâmbătă, 01 mai:

– Prima zi din ultima lună de primăvară aduce maxime de 18 – 20 de grade prin nordul și centrul Moldovei, Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana. În Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea vom avea valori de 21 – 23 de grade.

NU scăpăm de ploi, avem parte de ele la nivelul întregii țări, iar prin Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Crișana, Maramureș , Transilvania se pot acumula și 15 – 20 l/mp.
Duminică 02 mai:

– Ziua de Paște vine cu temperaturi de 18 – 20, 21 de grade la nivelul întregii țări, iar prin zonele montane se vor atinge 10 – 12 grade (3 – 5 grade pe creste).

Ploi slave sunt posibile mai ales prin sudul extrem al Olteniei și Munteniei, dar și nordul Moldovei (sub 1 l/mp).

sursa: prognozemeteo.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *