Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 6 februarie 2023
  • :
  • :

Zăporul de pe Bistriţa a pus în alertă autoritățile locale

Cunoscuta problemă a zăporului de pe Valea Bistriţei a apărut, din păcate, şi în acest an. Deşi fenomenul are şi o parte de frumuseţe, grijile şi teama sunt mai mari şi mai importante.

Încă de azi noapte autorităţile şi oamenii sunt în alertă din cauza podurilor de gheaţă formate. Chiar dacă situaţia a fost rezolvată pentru moment, intervenindu se cu explozibil, când este vorba despre natură şi fenomenele ei, nimic nu este previzibil. Agenţii de poliţie au avertizat oamenii din localitate şi monitorizează situaţia pentru a interveni în caz de urgenţă.

Din ce spun oamenii: ” Da, este frumos peisajul! Dar este un peisaj chiar de nedorit, atât pentru conducerea Primăriei Poiana Teiului, cât şi pentru mulţi locuitori!!! Tocmai s-au luat toate măsurile! Avem o conducere foarte activă şi precaută, dar împotriva dezlănţuirii naturii şi a dezastrelor naturale nu ne putem pune!!!