Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 1 iunie 2023
  • :
  • :

Ziua Eroilor Neamului comemorată la Farcaşa

Înălțarea Domnului este prăznuită la 40 de zile după Înviere, cunoscută în popor şi sub denumirea de Ispas. Hristos S-a Înălțat la cer de pe Muntele Măslinilor, în văzul Apostolilor şi a doi îngeri. Tot în această zi de mare sărbătoare este comemorată şi Ziua Eroilor Neamului.

Cu smerenie şi evlavie am participat la Sfânta Liturghie din parohia Farcaşa, oficiată de preotul paroh Cătălin Coşula, unde am depus coroane de flori la monumentul eroilor din aceeaşi parohie, după care am participat şi la slujba specială dedicată eroilor de la parohia din satul Frumosu, oficiată de preotul paroh, Apopei Constantin.

Recunoştința, respectul şi aprecierea noastră trebuie să fie în veci pentru aceşti bravi eroi care s-au sacrificat şi au dat dovadă de mult curaj, demnitate pentru viitorul nostru şi al generațiilor viitoare!

Mulțumim pentru implicare şi prezență cadrelor didactice şi elevilor de la Şcoala Gimnazială Ioan Luca din Farcaşa, precum şi preşcolarilor de la Grădinița din satul Frumosu!

Hristos S-a Înălțat!

Cu prețuire,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcaşa
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *