La Policlinica din oraşul Bicaz se va deschide în curând un nou cabinet stomatologic „Kati Dental Art”

La Policlinica din oraşul Bicaz se va deschide în curând un nou cabinet stomatologic „Kati Dental Art” unde medicul dentist, Cojocaru Elena-Cătălina, vă va aşteapta cu braţele deschise, cu entuziasm şi drag de muncă.
O domnişoară drăguţă, tânără, care te atrage să îi deschizi uşa cabinetului, un lucru foarte important atunci când vine vorba de „dentistul fioros” la care se gândeşte oricine are de făcut o lucrare dentară.
Este de apreciat faptul că tot mai mulţi tineri din zona care au plecat la studii se întorc să lucreze pentru comunitatea căreia îi aparţin, aşa cum este şi cazul domnişoarei Cojocaru Elena, de loc din Tarcău, a studiat la Iaşi, iar acum s-a stabilit în oraşul Bicaz, tocmai pentru a fi cât mai aproape de cabinet pentru a putea răspunde „prezent!” chiar şi pe timpul nopţii pentru eventualele urgenţe.
Oameni frumoşi, tineri inteligenţi şi puşi pe fapte mari cu care ar trebui să se mândrească comunitatea!

„Sunt medic dentist, am studiat la Iaşi, în cadrul Umf Gr T Popa şi voi aştepta pacienţii în noul cabinet aflat în Policlinica Bicaz, la etajul al II-lea, în fostul cabinet al dnei dr Niţă. Cum nu am iubit de mic copil stomatologia, ca noi toţi de altfel, îmi doresc enorm ca pacienţii,fie ei copii sau adulţi,să se simtă bineveniţi în acest cabinet şi de aceea am încercat să îi dau un aspect cât mai plăcut şi primitor.
Pentru că sănătatea orală e de multe ori ocolită şi poate nu îi dăm atenţia cuvenită întotdeauna noi ca şi pacienţi, o perioadă, voi aştepta absolut toţi pacienţii la o consultaţie gratuită şi respectiv planul de tratament(enumerarea şi explicarea tuturor manoperelor şi tratamentelor care ar fi indicate în situaţia pacientului respectiv) gratuit; asta desigur cu o programare telefonică în prealabil”, a declarat medic dentist, Cojocaru Elena-Cătălina.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate