Jaf ca-n filme, la Târgu Neamț

      În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:00, sediul firmei Panamarom a fost prădat în stil hollywoodian. Un grup organizat de cel puțin cinci bărbați au intrat cu mașina pe poarta principală (fosta fabrică 30 Decembrie), au forțat ușa biroului cu o rangă, apoi cea de a doua ușă, de unde au sustras un seif de aproximativ 300 kg. Muncitorii au realizat că ceva este în neregulă abia după ce hoții coborâseră pe scări seiful acoperit cu o prelată și se pregăteau să plece.

      “Era în jurul orei 12. La un moment dat s-au auzit pași prin birou. Ne-am gândit că a venit șefu’, era ușa deschisă jos la ieșire, în brutărie. După câteva minute, vine un coleg, Petrică și ne spune că a văzut niște oameni străini pe afară. În momentul când am ieșit afară cu ceilalți colegi, am văzut o mașină de culoare gri-metalizat, cu portbagajul ridicat și cu un pachet mare înăuntru pe jumătate (nu știam pe atunci ce anume era). O persoană era în spatele mașinii, ținea pachetul. Au întors mașina foarte repede și au plecat în trombă. Am sunat la 112 și a venit Poliția”, afirmă Vasile T., lucrător la Panamarom SRL.

      Clădirea este prevăzută cu camere de supraveghere, iar înregistrările sunt în curs de verificare. Cel mai probabil, suspecții au gândit jaful în amănunt și au știut unde și când anume să acționeze.

      “Profesioniști cu tupeu maxim, au știut că oamenii sunt oameni, că cei care erau acolo își vedeau de munca lor și dacă e să țipe la ei, se vor speria”, afirmă Paul Amariei, patronul Panamarom SRL.  “Câți recunosc și respectă ce încerc să fac pentru economia orașului? Oamenii, din răutate, îți fac ce-au făcut acești indivizi. Nu se gândesc că banii sunt în primul rând al celor 80 de muncitori, iar mai apoi profitul firmei, profit care ar fi urmat să fie reinvestit tot aici, în Târgu Neamț. Plus bani împrumuțati, tot pentru a face investiții, să creez mai multe locuri de muncă”.

      Furtul s-a derulat într-un interval de maxim 20 de minute. Se pare că plăcuța cu numărul de înmatriculare al mașinii era scosă sau acoperită, iar suspecții purtau cagule.

      Poliția a deschis o anchetă și se efectuează cercetări în vederea descoperirii făptașilor.

      Vom reveni cu mai multe detalii după comunicatul oficial al Poliției.

Andreea Trăsnea

IMG_2882
IMG_2878
IMG_2875
IMG_2873
IMG_2874

Articolul Jaf ca-n filme, la Târgu Neamț a aparut prima data pe Ziar Targu Neamt.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate