Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 7 februarie 2023
  • :
  • :

Un bărbat din Bicazu Ardelean a fost găsit decedat

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați, cu privire la faptul că, la o așezare monahală, din localitatea Ceahlău, se află o persoană decedată. Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 58 de ani, din Bicazu Ardelean. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Saj Neamț:

13.11.2022, ora 12:25, Bicazu Ardelean, pacient sex masculin, 50 ani, diagnostic: găsit decedat; pacientul a rămas la locul solicitării.

Condoleanțe familiei!