Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 9 decembrie 2019
  • :
  • :

Accident rutier în Bicaz. Datorită atenției șoferiței, un copil este în viață

Azi, în jurul orei 12,30, s-a produs un accident rutier, în orașul Bicaz, cartier Dodeni, în intersecție. Din declarațiile șoferiței , care conducea regulamentar, reiese faptul că un băiat, în vârstă de aproximativ 14 ani, care se plimba cu bicicleta nesupravegheat, i-a ieșit în față. Norocul acestuia a fost că mașina circula cu viteză mică și doamna care o conducea, S, din Bicaz, a avut prezență de spirit și a încercat să-l evite pe cât posibil, însă „copilul a zburat, efectiv, în fața mașinii”. Șoferița a chemat personal poliția și serviciul de ambulanță care l-a preluat pe copil, acesta neavând însă, din primele informații, răni grave.
S. s-a ales cu o sperietură gravă și cu mașina avariată, dar e fericită că băiatul este în siguranță și speră ca atenția părinților să fie sporită, astfel ca, copiii să nu mai iasă nesupravegheați pe stradă.