Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 9 decembrie 2019
  • :
  • :

Ministrul Transporturilor împreună cu autorități nemțene verifică lucrările de infrastructură rutieră, în zona Bicazului

Astăzi, 18 iulie 2019, Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, împreună cu președintele CJ Neamț, domnul Ionel Arsene, sunt prezenți în orașul Bicaz, începând cu ora 11,30. Scopul vizitei este acela de a verifica lucrările CNAIR, pornind de la la Barajul Bicaz, acolo unde, ieri, s-au efectuat lucrări de reparații asfaltice pe suprafețe întinse.

DRDP Iasi Oficial

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, este prezent astăzi, 18.07.2019, într-o nouă vizită de lucru în județul Neamț, alături de noul director general al CNAIR, Sorin Scarlat, directorul general regional al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu, și președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene.
Printre obiectivele vizate s-a aflat șantierul de pe DN 15, Poiana Largului – Bicaz, unde, în prezent, sunt executate lucrări de refacere și stabilizare a corpului drumului în zona afectată, înlocuirea zidului de sprijin, refacerea șanțurilor de scurgere și montarea de parapet metalic.
Reamintim, Barajul Bicaz a beneficiat zilele trecute de lucrări de reparații asfaltice pe suprafețe întinse, executate în regie, de Secția de Drumuri Naționale Piatra Neamț.
Menționăm că pe tronsonul Poiana Largului – Bicaz, lucrările sunt executate de asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L., S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. și S.C. DANLIN XXL S.R.L. Contractul atribuit în urma licitației are o valoare de 302.132.014,19 lei cu TVA, durata acestuia fiind de 6 luni.