Accident rutier la Tarcău între un TIR şi un autocar cu turişti străini

În ziua de 25 august a.c., orele 09.38,postul de poliție Tarcău a fost sesizat prin SNUAU 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DN 15, pe raza localității Tarcău în care a fost implicat un TIR și un autocar care transporta 21 turiști străini.
Polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 40 ani din comuna Liteni, județul Suceava conducea un TIR pe DN 15, pe raza comunei Tarcău, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autocar care circula în fața sa pe aceeași direcție de mers și a intrat în coliziune cu acesta.
La ambele autovehicule s-au produs avarii ușoare.
La ora 10.42, un număr de 3 turiști din autocar au acuzat dureri la nivelul corpului în partea superioară, fapt ce a determinat solicitarea ambulanței în vederea acordării primului ajutor.
Nici unul din cei trei turiști nu a fost transportat la spital, iar la finalul cercetărilor autocarul cu toți cei 21 turiști va pleca spre destinație.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate