Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

Atentie la balti!

Chiar daca iarna s-a mai domolit, ploile si-au facut de cap in ultima vreme si au lasat in urma balti prin oras. Cele mai multe balti se afla in vecinatatea trecerilor pentru pietoni. Nu putine sunt cazurile cand masinile trec in viteza si stropesc pietonii cu apa si noroi.

Autoritatile nu par sa faca nimic in acest sens, mizand pe atentia sporita a pietonilor care anticipeaza aceste accidente si se feresc din calea stropilor.

Solutia pentru a preveni aceste cazuri este ca strazile sa fie asfaltate drept, de un specialist in domeniu, nu de un “Dorel”, iar reteaua de canalizare sa fie eficienta si sa absoarba apa rezultata din ploi sau zapada topita.

Pana atunci, va recomandam atentie crescuta daca asteptati in calitate de pieton la treceri. Nu se stie niciodata cand va puteti accesoriza cu pete de noroi pe haine din cauza unui sofer neatent sau care nu poate evita baltile.

Prezentam mai jos o galerie foto cu treceri pentru pietoni din municipiul Piatra-Neamt.

    

dolinex