Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

La Baltatesti se liciteaza islazul

Adunati  la primaria din Baltatesti sa participe la licitatie pentru islaz, principalii doritori de concesiuni au trebuit sa se multumeasca cu o amanare, caci caietul de sarcini nu prea avea treaba cu realitatea necontinand in clar cerinte care se refereau la criteriile de selectie.
Desigur ca la scaparea din caietul de sarcini se adauga si lupta pentru aceste islazuri, lupta care complica mult procedurile de atribuire, cei care liciteaza venind cu date eronate, cu animale prinse de doua ori pe pasuni diferite care, daca ar fi sa le insumam ar da un rezultat dublu fata de realitatea din teren.
Pentru a evita astfel de brambureli, caietul de sarcini ar trebui sa fie foarte strict iar conditiile de mentinere a concesiunii foarte clare astfel incat, daca un concesionar zice ca la el pe teren vor paste 1000 de vaci, cineva sa poata verifica real acest lucru si in cazul in care nu se confirma sau din diverse motive numarul de animale scade, sa se mareasca valoarea concesiunii sau orice altfel de metode care sa descurajeze pe cei ce liciteaza, in sensul in care acestia sa nu fie tentati sa declare date umflate doar ca sa castige licitatia.

Articolul La Baltatesti se liciteaza islazul a aparut prima data pe Ziar Targu Neamt.

dolinex