Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 19 septembrie 2020
  • :
  • :

Ati auzit ca primariile PSD au primit bani si restul nu ? Sa va spunem noi adevarul pe care altii il ascund sub pres !

Vedem in ultima perioada o campanie de presa tintita pe faptul ca unele primarii PSD au primit mai multi bani de la CJN decat cele PDL sau alte coloraturi politice. Acest lucru este adevarat 100% si ca sa fim foarte sinceri este si imoral sa distribui banii in functie de coloratura politica, dar haideti sa vedem toata problema, nu doar ce vor sa arate opiniei publice slugile unor oameni politici.
Aceasta situatie de suprabugetare a unor primarii se datoreaza faptului ca in anii de guvernare PDL aceste primarii nu au primit unele dintre ele nici un leu iar faptul ca acum primesc bani mai mult este, ca sa fim corecti, si un gest reparator fata de discriminarea politica la care au fost supuse unele comune. Desigur ca cei care urla acum ca se dau banii pe criterii politice nu o faceau si in urma cu 4 ani cand erau tot doar niste slugi obediente si asistau cu nepasare la momentul in care mai marii PDL imparteau bugetul judetului.
Intamplarea a facut ca azi la sedinta de CL Rediu ( o veti putea urmari integral sambata ) unul dintre consilierii locali sa ridice problema iar primarul sa raspunda povestind cum ca ar fi vrut sa intervina in emisiunea in care domnul Rotaru explica la Est TV cum s-au dat bani doar la PSD, dar din pacate soarta i-a fost potrivnica in a-si exprima opinia asa ca normal este ca daca v-am oferit opinia domnului Rotaru si a celorlati care au fost revoltati sa va oferim si cealalta parte de adevar pe care altii o ascund, caci asa zicem noi ca e normal, sa dam posibilitatea ambelor parti sa se exprime, nu sa va aratam doar ce ne convine noua.

Iosub Robert

PS: Indiferent cat de intemeiate sunt motivele pentru care unele primarii primesc mai multi bani decat altele opinia mea este ca ar trebui sa existe un algoritm fara variabile iar banii sa fie impartiti dupa reguli stricte care sa elimine orice implicare a politicului in aceasta bugetare.

arsene