Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 26 iulie 2021
  • :
  • :

Avram Iancu: „Dumnezeu mi-a vorbit printr-un CÂINE”


sursa foto-Mihai Badea

Dumnezeu mi-a vorbit printr-un CÂINE
Azi a plouat încontinuu la Piatra Neamț și m-am tot întrebat de ce trebuie să îndur o vreme rea la înotul de mâine. Răspunsul l-am primit prin câinele Buzu, pe Valea Viei: se pare că Dumnezeu mă binecuvântează cu antrenamente dure. Ploaia este o binecuvântare! Depinde doar de atitudine și de cum o iei. Un câine mi-a fost antrenor, iar Dumnezeu mi-a trimis mesajul printr-o necuvântătoare. Mă voi bucura de apă exact ca Buzu. Doamne, ajută!” , a povestit Avram Iancu pe pagina personală de facebook.

Așadar, duminică, 20.06.2021, a înotat in Lacul Bicaz!
La ora 8 dimineața, Avram Iancu s-a aruncat în apele reci ale Bicazului (17-18-19 grade Celsius) și a străbătut cei 23 de kilometri ai celebrului lac românesc, în aproximativ 10 ore, din direcția Piatra Teiului-Baraj.

Înotul s-a desfășurat după toate regulile de marathon swim și va fi recunoscut de către toate marile asociații de profil din lume : Marathon Swimmers Federation , World Open Water Swimming Association

Din echipa acestui înot au facut parte:

Swimmer: Avram Iancu
Observers: 1 Mihai Badea , 2 – un reprezentant al presei nemțene
Paddlers: Marc Neculai , Flavia Iancu, Andrada Iancu
Boat Pilot: Dan Pârjolea
Land support (car): Vanea Aniko Emese
Land support (tech): Sergiu Hălăucă