Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Constantin Lăcătuşu a fost vizitat de alpinistul Zsolt Torok

Constantin Lăcătuşu, cel care a inaugurat cel mai nou şi mai lung traseu montan de via ferrata din România a fost vizitat zilele trecute de alpinistul Zsolt Torok. Aceştia s-au căţărat pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Cheile Bicazului.

„Zilele trecute am avut bucuria să primesc vizita lui Zsolt Torok, în rezervaţia Cheile Şugăului. Zsolt nu este doar un alpinist admirabil ci şi un om deosebit ce pune multă pasiune în tot ceea ce face. Senzaţia a fost că ne cunoaştem de-o viaţă. Nu am stat doar la poveşti în cele 2 zile, ba chiar ne-am şi căţărat puţin, în Lacrima de Piatră, unul din cele mai frumoase trasee din Cheile Bicazului. Am început pe caniculă, dar ne-am răcorit din plin cu o ploaie zdravănă şi, la final, cu o bere. Singurul regret a fost că nu l-am întâlnit pe Zsolt ceva mai devreme, acum vreo 20 de ani. Dar, vizita lui în Chei a compensat multe”, a declarat Constantin Lăcătuşu pe pagina oficială de facebook.