Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 30 noiembrie 2020
  • :
  • :

Coronavirus – situația în Bicaz! Dragi bicăjeni, hai să ne unim și să fim responsabili!

După ce în media a apărut informația cum că al doilea caz de coronavirus din Neamț, ar fi o femeie din Bicaz, cartier Mărceni, se pare că, din primele informații, aceasta ar fi intrat în contact cu încă 5 persoane. De asemenea, ar fi apărut o altă informație, conform căreia și în cartierul Dodeni ar fi o persoană suspectă de coronavirus.
Din sursele noastre, se pare că în ultimele zile, mai multe persoane ce munceau în străinătate s-au întors în oraș! De aceea, facem apel la toți cetățenii, să respecte regulile impuse de auroritati, să stea lumea în case!
Se pare că încă nu se ia în serios situația în care se află o lume întreagă, iar cei din străinătate și nu numai, își expun pe internet refuzul de a stă în case sau de a intra în contact cu alte persoane! Trebuie să înțelegeți că în acest fel, boala nu o să dea înapoi sub nicio formă, ba mai mult, o să se ajungă să fie tot mai mulți infectați, poate și morți!

Informațiile sunt din surse!

dolinex