Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 31 mai 2020
  • :
  • :

Cupa Karateka deschide sezonul competițional de toamnă

Sâmbătă, 5 octombrie, a avut loc competiția de arte marțiale pentru copii Cupa Karateka organizată de Clubul Sportiv Bassai-Dai la Tulgheș. Au participat 8 cluburi din județele Neamț, Iași, Bacău și Hunedoara, concurând peste 80 de sportivi juniori cu vârste între 7 și 16 ani, dar și 2 seniori de 20, respectiv 24 de ani. Probele la care s-au întrecut micii karateka au fost kata începători, kata individual, kata echipe și kumite individual. În urma rezultatelor obținute de sportivi, în clasamentul cluburilor pe primul loc a urcat Steel Tonic din Piatra Neamț, pe locul al doilea clubul Zamolxis Onești, iar pe al treilea Kokoro Iași.

Sensei Mihai Popa, președintele clubului organizator Bassai-Dai, ne-a spus câteva cuvinte:
După o vară cu antrenamente lejere, ne-am gândit să mai animăm puțin atmosfera între sportivi, să le dăm energie, așa încât am organizat această cupă. Este prima din această toamnă și singura din Moldova pentru cluburile locale, înainte de marile competiții din noiembrie și decembrie de la Timișoara. Ne-a bucurat și prezența sportivilor de la clubul CFR Simeria care au bătut drum lung pentru a participa alături de noi. A fost o atmosferă frumoasă, de concurență dar și de amiciție, pentru care le mulțumim tuturor participanților: sportivi, arbitri, antrenori, părinți. Felicitări câștigătorilor și să nu uităm: ai câștigat, continuă; ai pierdut, continuă!

Clubul Sportiv Bassai-Dai organizează cursuri de karate pentru copiii din zona rurală, antrenamentele la momentul actual desfășurându-se la Hangu, Poiana Teiului și Tulgheș.

Le urăm mult succes acestor copii ambițioși la competițiile ce vor urma!