Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 28 februarie 2020
  • :
  • :

Gest demn de apreciat, făcut pentru elevul din Borca. Azi a mers la școală pe bicicletă!

De azi, elevul din Borca despre care vă povesteam cu puțin timp în urmă, https://www.ziarbicaz.ro/exemplu-de-elev-copil-din-borca-care-merge-20-km-pe-jos-in-fiecare-zi-pentru-a-invata nu se va mai deplasa pe jos la școală, asta cel puțin până se va așterne zăpada și va veni frigul. Cu ajutorul unor tineri din zona Pângărați-Piatra Neamț, copilul s-a urcat azi pe bicicleta primită cadou și a pornit spre școală. Bicicleta în spatele căreia stă o poveste lungă, fiind trimisă din Italia de către mama unuia dintre tineri, în urmă cu trei ani, ajungând cu greu la destinatar, credem că i-a fost menită acestui copil și că o să-i fie de folos.

Ba mai mult, acești oameni frumoși la suflet au trimis în dar și dulciuri, câteva alimente care l-au făcut pe băiat să mai uite de efortul pe care îl face zi de zi.
Nu vor să le fie cunoscut numele pentru că gestul făcut a fost strict pentru un elev, un copil care merită să aibă traiul ușor și frumos, însă am decis să scriem despre această faptă pentru a da un exemplu de omenie și de bunătate. Iată că există și oameni care se gândesc la aproapele lor, pe care i-a mișcat situația acestui copil și nu au stat cu mâna în sân, ci au făcut un gest demn de apreciat!
Noi le felicităm omenia și sperăm ca acesta să fie doar un pas spre rezolvarea cazului elevilor din Borca, care străbat atâția kilometri pe jos pentru a ajunge la școală.