Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 23 ianuarie 2021
  • :
  • :

Deputatul Ciprian Şerban: Să acordăm votul nostru acelor candidaţi patrioţi care îndrăznesc, cu mult curaj, să facă auzite nevoile reale ale României în Europa

Deputatul Ciprian Şerban îndeamnă nemțenii ca, pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, să acorde votul acelor candidaţi patrioţi care îndrăznesc, cu mult curaj, să facă auzite nevoile reale ale României în Europa.

În declarația sa, deputatul nemţean aduce în discuţie potenţialul candidaţilor Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare pentru o poziţie solidă a României în Europa.

Redăm mai jos comunicatul de presă transmis de către deputatul Ciprian Șerban:

„Peste aproximativ două săptămâni vom avea alegeri europarlamentare, eveniment important pentru ceea ce înseamnă vocea României la nivelul Uniunii Europene. Comunitatea europeană a luat naştere tocmai pentru a întări forţa bătrânului continent european la nivel mondial, prin alăturarea mai multor state care să îşi aducă contribuţia distinctă şi unică în acest proiect comun. Astfel, deşi unite prin aceeaşi dorinţă de evoluţie împreună, fiecare ţară membră a Uniunii Europene trebuie să-şi păstreze vocea şi identitatea proprie“.

Ciprian-Constantin Șerban menţionează în continuare: ,,Partidul Social Democrat, prin candidaţii pe care îi propune, doreşte să facă auzită vocea României la nivel european, însă acea voce care apără interesele ţării şi conlucrează pentru binele românilor. Prin măsurile luate pe baza Programului de guvernare, coaliţia a adus la îndeplinirea promisiunilor făcute la finele anului 2016, unele dintre cele mai importante şi care privesc pe fiecare român ce doreşte să lucreze şi să trăiască în ţara lui, fiind mărirea salariilor şi a punctului de pensie, iar odată cu aceste augmentări salariale şi creşterea economiei şi a puterii de cumpărare. Nivelul de trai al românilor este astăzi mai ridicat pentru că Partidul Social Democrat a îndrăznit să arate că se poate, realizând lucruri pe care nimeni nu le-a făcut până acum, în ciuda vocilor ce afirmau că România nu poate susţine prin economia sa internă aceste bugete, argument total fals, invocat de aceia care se ascund în spatele unor pseudo-justificări.De asemenea, au fost dinamizate proiectele privind acordarea subvenţiilor din agricultură, permiţându-le astfel fermierilor să-şi susţină producţia şi implicit să ofere românilor produse tradiţionale şi sănătoase. România are nevoie de reprezentaţi la nivelul Parlamentului European, care să aibă iniţiativă de deschidere a producţiei agricole româneşti către marile pieţe europene şi internaţionale. Candidaţii PSD se vor bate pentru susţinerea ţării noastre şi pentru susţinerea potenţialului de export în ceea ce priveşte producţia agricolă. Există numeroase ţări în Europa care de exemplu nu produc o cantitate atât de mare de legume din pricina condiţiilor de mediu nefavorabile sau a infertilităţii solului. România trebuie să revină între ţările de frunte în acest domeniu în Europa. În acest sens, candidaţii PSD îşi vor face vocea auzită în Europa pentru ca România să fie din ce în ce mai căutată de marile pieţe internaţionale agricole. Un alt proiect primordial pentru viitorii europarlamentari PSD este şi implicarea pentru ca în România să ajungă şi mai multe fonduri europene, pentru că ţara noastră merită mai mult. Potenţialul ţării noastre este foarte mare, iar România trebuie să fie tratată la fel ca ţările din centrul şi nordul Europei, nu printr-un aşa-zis standard dublu, ci făcând uz de loialitate ca valoare europeană, să fie tratată ca un partener egal. Reprezentanţii noştri la nivel european trebuie să ridice fruntea sus şi să susţină cauza României in ciuda tuturor vocilor europene care vor să plaseze ţara noastră pe o treaptă inferioară“.

Ciprian-Constantin Șerban conchide: ,,Trebuie să ţinem cont că avem o poziţie strategică, importantă pentru o Europă sigură şi puternică, iar resursele naturale şi potenţialul uman sunt admirate de toţi partenerii noştri. Europa trebuie să privească România cum se priveşte pe sine, pentru că România a fost şi va fi întotdeauna parte din identitatea europeană. Nu trebuie să convingem Europa de acest lucru. Sau dacă trebuie, o vom face prin candidaţii propuşi pe listele Partidului Social Democrat, pentru că aceştia au demonstrat că se pot bate pentru o viaţă mai bună a românilor şi cunosc foarte bine modalităţile prin care pot să impună proiectele româneşti în faţa unor parteneri europeni care uneori par să ia decizii mai favorabile unora decât altora. Suntem convinşi că românii, atunci când îşi vor da votul, vor lua cea mai înţeleaptă decizie, bazată pe realizările vizibile ale actualei guvernări.“


dolinex