Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

DN 15 Bicaz – Poiana Largului, luat la pas

Ieri, DN 15 Bicaz – Poiana Largului a fost luat la pas de specialiștii de la Drumuri Naționale – Regionala Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Consiliul Județean, pentru a identifica toate punctele „nevralgice” de pe acest traseu.

„Din păcate,am constatat la fața locului, sunt foarte multe, unele văzute zilele trecute de reprezentanții guvernului care au ajuns în zonă, altele numărate de echipa care a mers pe teren special pentru această radiografie.
Sper din tot sufletul să reușim să reparăm acest drum, care este atât de căutat de către turiști și în aceeași măsură evitat din cauza stării proaste în care se află!
Am spus-o în multe rânduri, dacă vom reuși să modernizăm drumurile(Axialul și DN 15) ce duc spre stațiunea Durău, spre Valea Muntelui, vom salva turismul nemțean!” a declarat domnul Asaftei Ion, vicepreşedinte CJ Neamţ .

sursa: Asaftei Ion

ziar piatra neamt