Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Tânăr din Bicaz, prins la furat!

În noaptea zilei de 12‑13 martie 2019, un tânăr de aproximativ 30 de ani, din Bicaz, C. , suspectat a fi „hoț de meserie” după spusele celor ce îl cunosc și care ne‑au povestit și nouă că de‑a lungul timpului ar fi spart mai multe locuințe din oraș, ar fi  intrat în garajul Bisericii Bicaz 1 de unde este suspectat că ar furat mai multe bunuri.
Acesta a fost prins de polițiști, care după spusele martorilor, i‑au confiscat căruța cu care ar fi cărat bunurile respective, calul rămânând legat de un gard.

IPJ Neamt:

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au identificat și reținut un bărbat, de 29 de ani, din Bicaz, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 12 martie a.c., tânărul ar fi pătruns, fără drept, în anexa unei biserici din Bicaz, de unde ar fi sustras mai multe țevi metalice. Prejudiciul a fost recuperate integral de polițiști și predat persoanei vătămate.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că acesta se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru comiterea unei infracțiuni similare.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

ziar piatra neamt