Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

Iată cum să pariezi pe League of Legends!

Worlds 2021, cel mai mare campionat de LoL, va avea loc până în luna noiembrie anul acesta. Evenimentul este precedat de o multitudine de ligi și calificări, iar pe măsură ce circuitul pro al Ligii continuă să se desfășoare, este un moment excelent pentru a-ți extinde cunoștințele despre joc și a le îmbina cu universul pariurilor.

În continuare vei putea citi toate informațiile pe care ți-ar prinde bine să le știi înainte de a te plasa pariuri pe jocurile computerizate, dar și câteva recomandări care să te ajute să obții rezultate spectaculoase chiar în timp ce te bucuri de competiție.

Foloseste-te de Liquipedia     

Există o mulțime de echipe LoL în circuitul profesional. Vei cunoaște echipele de top cu doar câteva săptămâni înainte ca evenimentul să înceapă și să te familiarizezi cu scena, însă uneori poate fi dificil să ne amintim chiar și toate echipele de nivel 1 după nume, darămite toți participanții. Din fericire, pagina wiki Liquipedia dedicată jocului de LoL este foarte utilă în acest sens.

Nu este întotdeauna intuitiv să navigați prin categoriile sale labirintice, însă o căutare pe google urmată de o consultare cu pagina Liquipdeia te vor lămuri instant. De fapt, ar trebui chiar să te familiarizezi cu această pagină dedicată jocului de LoL deoarece conține toate informațiile de care ai nevoie pentru o evoluție optimă în ceea ce privește pariurile pe e-sports plasate pe site-urile de casino online. Adesea, pagina va afișa săgeți îndreptate în sus (verde) sau în jos (roșu) lângă siglele echipei pentru a indica tendințele actuale de performanță, ceea ce te va ajuta să iei decizii și mai înțelepte atunci când plasezi pariuri.

Bugetul este important   

Există întotdeauna un risc inerent în pariurile sportive, ca în cazul oricărei alte forme de jocuri de noroc. Indiferent dacă este vorba de ruletă sau de pariuri sportive, gestionarea corectă a bugetului tău de joc este esențială. În cele din urmă depinde de tine cum îți aloci banii. Dar pentru început, ar prinde bine să îți stabilești un buget strict de pariere, de la care să nu faci rabat.

Pariurile tale nu ar trebui să depășească niciodată 1-2% din acest buget. Uneori poate fi dificil să îți respecți bugetul și să nu cheltuiești mai mult, deoarece multe pot apărea numeroase pariuri tentante cărora cu greu le vei putea face față. Dar îți gestionezi fondurile în mod responsabil, nu vei atenta niciodată la bugetul alocat altor cheltuieli – abordare nu chiar atât de neobișnuită în jocurile de noroc.

Fii cu ochii pe tragerile la sorți 

Rolurile în ligă nu sunt la fel de flexibile ca în Dota 2. Poți anticipa adesea rezultatele extragerilor din simpla urmărire a evoluției evenimentelor și a modului în care este formulată liga. Formularea ligii se referă la o compoziție a echipei care va influența atât planul de joc cât și posibilitatea acestuia de a da succes. De aceea, trebuie întotdeauna să îți faci griji cu privire la interdicțiile și contra pariurile care ar putea apărea.

Cu alte cuvinte, când vine vorba de anticiparea rezultatelor la pariuri pe e-sports nicio schiță nu este perfect valabilă în toate scenariile. Acesta este motivul pentru care ar trebui să îi acordați o atenție deosebită. O estimare timpurie a tipului de draft pe care îl vor folosi echipele va reprezenta un instrument extrem de util pentru blocarea pariurilor pe sume mari mai devreme decât swing-ul cotelor.

Este important sa ai cunoștințe despre joc   

League of Legends este un joc înșelător de simplu în faza incipientă. Reputația sa de joc intuitivi și ușor de jucat nu indică însă și lipsa dificultății, pe măsură ce avansezi de la un nivel la altul. Mulți experți vor numi LoL o versiune mai clasică a Dota 2, celălalt jucător important din piața pariurilor pe e-sports. Însă există totuși un plafon imens de calificare. Scena competitivă nu ar putea prospera niciodată altfel.

Acestea fiind spuse, nu trebuie să fii un maestru al jocului. Simpla cunoaștere a intrărilor și a ieșirilor sale, adică modul în care funcționează planul general de joc și condițiile de câștig, te va ajuta să te bucuri de un parcurs optim atât în universul jocului, cât și în cel al pariurilor sportive. Fără cunoștințe de bază despre joc, ai fi oarecum la mâna norocului și a mecanismului casei de pariuri. Pariurile în „orb” ar pot fi extrem de tentante ca formă ocazională de pariere, dar pentru a te bucura de încasări generoase trebuie să apelezi la alte tipuri de pariuri mai rentabile.

Documentarea este cheia 

Pariurile sportive, fie ele pe sporturi fizice sau virtuale înseamnă, în esență, cunoașterea jocului mai bine decât casa de pariuri. Pentru a reuși cu adevărat acest lucru, trebuie să fii la curent cu toate noutățile din domeniu și să te adaptezi rapid tendințelor actualului patch din fața comunității. Urmărește competițiile de talie mare și încearcă să înțelegi și să te inspiri din abordările jucătorilor pentru a-ți fi mai simplu și pentru a-ți clarifica cum poți plasa pariuri de succes.

Nu îți face așteptări prea mari

Comunitatea LoL, sau o bună parte a acesteia este alcătuită din jucători obișnuiți, asemeni ție. Mulți dintre ei nu au avut experiență anterioară cu lumea pariurilor sportive. Drept urmare, mulți merg cu așteptări false cu privire la rata de succes. Amintește-ți că obținerea succesului la pariurile sportive necesită timp. De exemplu, chiar și cei mai de succes pariori câștigă puțin peste jumătate din pariurile lor.

Un alt aspect pe care nu trebuie să îl pierzi din vedere este menținerea așteptărilor la un nivel cât mai realist. Este firesc ca în timp să pierzi multe dintre pariurile plasate. Dar atâta timp cât vei continua să înveți din greșelile tale, vei ajunge în cele din urmă într-un punct în care nu îți va fi deloc greu să obții un venit constant din pariurile pe jocul LoL.

Mai presus de recomandările oferite în paragrafele de mai sus, un alt lucru esențial pe care trebuie să îl faci pentru a te bucura de pariuri LoL de succes este să cauți să înțelegi cât mai bine mecanismul de funcționare a jocului. Dat fiind că „jucătorii” sunt caractere virtuale, aceștia nu beneficiază de un istoric după care să te poți ghida atunci când anticipezi rezultatele meciurilor, însă înțelegerea mecanismului jocului ar putea face diferența pentru tine.