Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

„Ne ținem de cuvânt! PSD protejează afacerile românilor!” – Ciprian Șerban

Deputatul Ciprian Șerban a transmis într-o postare pe o rețea de socializare un mesaj încurajator cu privire la faptul că Partidul Social Democrat a depus un proiect de lege menit să ajute IMM-urile, care sunt puse la pământ de scumpirile exagerate la utilități.

Ne ținem de cuvânt! PSD protejează afacerile românilor!
Scumpirile uriașe de pe piață sunt consecințele grave ale liberalizării impuse de Guvernele lui Klaus Iohannis.
Parlamentarii social-democrați au depus la Senat proiectul de lege care sprijină IMM-urile afectate de creșterile de prețuri și tarife la gaze, energie și combustibili. Măsura poate salva atât afacerile antreprenorilor români prin evitarea falimentului, cât și locurile de muncă din aceste companii prin ajutoare nerambursabile și deduceri din impozitul pe cifra de afaceri/profit.
Fondurile vor fi asigurate din bugetul de stat, iar Guvernul e obligat să emită normele în maximum 30 de zile de la intrarea în vigoare a legii.
Suntem aici pentru români, pentru afacerile românilor și vom găsi soluții pentru toate problemele provocate de aceste Guverne care au dus țara și viețile cetățenilor în colaps
.”, a transmis deputatul Ciprian Șerban.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO