Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 26 august 2019
  • :
  • :

Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, lucru prioritar pentru o comună din zona Bicaz

Consiliul local al comunei Tarcău, județul Neamț: PROIECT: „Dezvoltarea, modernizarea și dotarea infrastructurii operaționale din cadrul Școlii Gimnaziale „Iulia Hălăucescu”, comuna Tarcău, județul Neamț”.
Axă prioritară: 10~Îmbunătățirea infrastructurii educaționale
Prioritatea de investiții: 10.1~Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare.
Expunerea de motive la Proiectul de hotărâre inițiat de viceprimarul comunei Tarcău din care reiese necesitatea și îndeplinirea cerințelor legii pentru aprobarea cererii de finanțare aferente proiectului și a cheltuielilor acestuia.Se aprobă valoarea totală a proiectului în cunatum de 6.615.927,27 lei(inclusiv TVA), din care valoarea eligibilă de 6.615.927,27 lei și valoarea totală neeligibila de 0,00 lei.
Se aprobă contribuția proprie în proiect a UAT comuna Tarcău, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, în cuantum de 0,00 lei cât și contribuția de 2,05 % din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 135.626,51 lei, reprezentând cofinantarea proiectului.

sursa:tarcau.ro