Înscrieri pentru Centrul Județean de Excelență Neamț

În perioada 24-29 septembrie 2018 se vor desfășura testări în vederea constituirii grupelor de elevi în cadrul Centrului Județean de Excelență la Piatra-Neamț, Roman și Tîrgu Neamț.

Înscrierea se face on-line, dar și direct la Centrul Județean de Excelență din clădirea Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț.

Perioada de înscriere:

• 10 – 22 sept 2018 pentru grupele finanțate de Primăriile Piatra-Neamț, Roman și Tîrgu Neamț

• 11- 26 sept 2018 pentru grupele de matematică, fizică și  informatică de la Piatra Neamț (finanțate de Fundația eMAG pentru Educație și  Primăria Piatra-Neamț).

Testările privind constituirea grupelor se vor organiza numai în cazul în care numărul de elevi înscriși la o disciplină este mai mare decât 16 (în caz contrar, nu vor fi organizate testări ale elevilor și grupa respectivă nu se va constitui în anul școlar 2018-2019).  Fac excepție grupele de ultraperformanță finanțate de Fundația eMAG care pot fi constituite cu minim 4 elevi, grupele în care este admis cel puțin un elev care a obținut un premiu, mențiune sau medalie la olimpiada națională la disciplina respectivă (în acest caz grupa se poate constitui cu minim 9 elevi) și cele la care sunt admiși cel puțin 2 elevi care au obținut un premiu, mențiune sau medalie la un concurs național/internațional, altele decât olimpiadele naționale (în acest caz grupa se poate constitui cu minim 12 elevi).

Detalii privind grupele care se vor constitui, modul în care vor fi selectați elevii și link-ul către formularul de înscriere sunt postate pe site-ul Centrului Județean de Excelență Neamț: www.centrulexcelentaneamtro, la secțiunea comunicări.

  •  Centrul Județean de Excelență Neamț a început să funcționeze în clădirea Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra- Neamț la data de 7 mai 2015 prin O.M. nr. 4634 din 25.09.2014. Finanțarea centrului este asigurată de primăriile Piatra Neamț, Roman și Tîrgu Neamț din resurse proprii iar activitățile de pregătire a elevilor capabili de performanțe înalte sunt găzduite de mai multe unități de învățământ din județ, după cum urmează:„

–       la Piatra-Neamț: Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Național de Informatică și Școala Gimnazială Nr. 2

–       la Roman: Colegiul Național Roman Vodă și  Liceul Tehnologic „Vasile Sav”

–       la Tîrgu Neamț: Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Liceul „Vasile Conta” și Colegiul Tehnic „Ion Creangă”

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate