Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 15 ianuarie 2021
  • :
  • :

Joi este sedinta de Consiliu Judetean la Neamt si in curand vine si una de Consiliu Local … poate ar fi cazul sa mai revina cu picioarele pe pamant consilierii judeteni …

Cel putin o data pe luna, un grup de indivizi necunoscuti se aduna intr-o sala la Consiliul Judetean Neamt si crezand ca sunt importanti discuta ei diverse chestii care aparent tin de bunastarea nemteanului sau a orasului in cazul  Consiliul Local, dar in realitate, interesele personale sau de grup isi spun cuvantul.
Desi multi dintre alesii locali calca cu importanta pe scarile cladirilor si cred ca ar avea vreo importanta in dinamica sociala, in realitate sunt doar niste persoane ce poarta pe nedrept titulatura de ales, fiind rezultatul defectului legii electorale care permit partidelor sa faca liste pe care sa le scoata la vot. Am convingerea ca daca as pune pe o lista de acest fel cainele meu de companie si ar fi pe un loc eligibil, ar avea toate sansele sa fie ales.
Pentru a mai cobori cu picioarele pe pamant pe unii alesii locali, nu pe toti care au fost pusi  pe liste, si pentru a le aminti ca pe ei personal nu i-a votat aproape nimeni, am iesit in strada si am intrebat oameni de toate categoriile sociale si de toate varstele daca cunosc vreun mare consilier judetean sau local … rezultatul il puteti vedea in materialul de mai jos realizat de colegii de la neamt.tv.

dolinex