Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Karatiștii sensei‑ului Mihai Popa, din nou pe podium

Sâmbătă, 16 martie, Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț a participat la ediția a VI-a a Cupei Orașului Simeria (jud. Hunedoara), concurs de karate care a deschis anul competițional al Departamentului Eur&Ka din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

Clubul Bassai-Dai a participat cu 6 copii cu vârste între 7 și 14 ani din comunele nemțene Hangu, Poiana Teiului și Ceahlău. Și toți s-au întors acasă medaliați, obținând trei locuri 1, un loc 2 și doua locuri 3.

A fost o competiție de anvergură, cu foarte mulți sportivi, foarte solicitantă. Mă bucur că fiecare dintre sportivii mei s-a întors premiat și sunt mândru de acest lucru. Sezonul e abia la început, urmează competiția organizată de noi, Cupa BASSAI-DAI, pe 23 martie, la Tulgheș. Și-au anunțat participarea cluburi din toată țara și îi așteptăm cu medalii, cupe și premii speciale.” – sensei Mihai Popa, antrenor și președinte al clubului Bassai-Dai.