Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 august 2022
  • :
  • :

MAIA OUTDOOR, pe culmile Masivului Ceahlău

Învăţăm să ascultăm şi să răspundem nevoilor clienților noștri care acum se pot bucură de produsele noastre și la aproape 2000m altitudine.

Care sunt primele cuvinte care îți trec prin minte atunci când te gândești la o drumeție pe Ceahlău? Cu siguranță că printre acestea se numără și cabana Dochia, cabana care te așteaptă primitoare la capat de traseu, cabană care îți aduce un zâmbet pe buze și te asigură că nu mai ai mult de mers, atunci când o zărești.

În istorie se spune că toate drumurile duc la Roma, în Ceahlău, cu siguranță, toate drumurile duc la Dochia. Este popasul preferat al oricărui turist ce ajunge pe platou, punctul final sau de start al tuturor traseelor, locul poveștilor și al amintirilor frumoase dar și locul unde schimbi impresii despre echipamentul outdoor, afli noutăți sau informații utile.

Maia Outdoor, magazinul tău de echipamente outdoor, este acum prezent la Cabana Dochia și vine în întâmpinarea tuturor celor pasionați de drumeții montane cu cele mai practice accesorii. Schimbări neprevăzute de vreme sau de traseu, tură prelungită sau mese copioase în camping?

În “dulăpiorul Maia” vei găsi toate acele mici accesorii care fac diferența: șosete, mănuși, colțari, parazăpezi, frontale dar și busole, butelii sau tacâmuri.

Frumusețea masivului Ceahlău ne îndeamnă încă odată să spunem tuturor “traiește-ți pasiunea”. Urcă muntele pentru sănătate, pentru mișcare și voie bună iar pentru echipamentul de drumeție fă o vizită celor de la Maia Outdoor acum și la cea mai înaltă cabană din Neamț.