Membrii PSD Neamț sunt alături de micuțul Iulian, un pui de om care a învins cancerul și a primit șansa la o viață normală

Cel mai probabil, mulți dintre dumneavoastră cunoașteți deja povestea de viață a micuțului Iulian din Dulcești, un pui de om care a fost condamnat la suferință la o vârstă care pentru el și pentru familia sa ar fi trebuit să însemne bucurie, nu chin și durere.

La numai cinci anișori, Iulian a fost luptat cu cel mai nemernic inamic al omului – cancerul, și iată că a reușit să răzbească. După mai bine de jumătate de an de la campania de strângere de fonduri, putem spune că micuțul Iulian a învins cancerul datorită solidarității oamenilor care au ajutat această familie să își vindece copilul.

Din păcate, tratamentul agresiv împotriva cancerului vine cu efecte secundare. Unul dintre acestea este atrofia musculară provocată de șederea prelungită în pat. Deși Iulian a învins cancerul ca un adevărat erou, trupul său este încă foarte slăbit. Astfel, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a revenit cu un nou apel umanitar pentru a strânge fondurile necesare terapiei de recuperare pentru ca Iulian să își recapete forța fizică și să poată merge, alerga și juca precum orice copil de vârsta lui.

Membri PSD Neamț, împreuna cu președintele lor, Daniel Harpa, au aflat din presă de acest caz și s-au mobilizat să asigure o șansa la o viață normală micuțului contactând prin intermediul deputatului Șerban Ciprian ONG-ul ce se ocupă de caz și rezolvând problema ședințele de terapie pentru un an întreg. Acum acest copilaș se poată bucura din nou de viață alături de părinții săi.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate