Monica Tatoiu: „Oamenii frumoși de la poalele Ceahlăului sunt un exemplu.”

Evenimentul caritabil : “Farcașa, pe Bistrița la vale…” a avut loc în data de 11.10.2018, în cadrul salonului “Bianca” din incinta Grand Hotel Ceahlău Piatra-Neamț. Acest eveniment caritabil s‑a adresat exclusiv oamenilor de afaceri din Neamț, Bacău, Suceava, Botoșani și Iași.
Scopul a fost strângerea de fonduri pentru sprijinirea comunității locale în demararea unor demersuri vitale pentru locuitorii din comuna Farcașa, Neamț, locuitori ce se află în mari dificultăți în urma inundațiilor din această vară
Organizator eveniment :
Asociația Națională Împotriva Corupției, Abuzurilor și pentru Drepturile Omului (A.N.I.C.A.D.O.) cu sediul în Piatra Neamț, str. Aleea Ulmilor 38, bl. C19(38), sc. D, ap. 79, având datele de identificare CUI 18047499 , cont BRD Piatra Neamț RO17BRDE280SV64957862800. ( email : [email protected]).

Parteneri :

1. Primăria Farcașa
2. Liceul de arte “Victor Brauner “ Piatra Neamț
3. Grand Hotel Ceahlău Piatra Neamț

Invitatul special al acestei acțiuni caritabile a fost distinsa doamnă, Monica Tatoiu, care în urma participării la acest eveniment, a declarat pe pagina oficială de facebook următoarele :

O seară dedicată satului Farcașa aproape distrus de inundațiile din mai.Am întâlnit oameni minunați ,iar echipa Perla Harghitei care a sponsorizat studiile geologice, specialiștii muntelui de la Institutul Național de Geologie fondat în 1906 și uitat de guvern ,primarul din Farcașa și echipa lui m-au făcut să îndrăznesc să sper că România mai are o șansă. Oamenii frumoși de la poalele Ceahlăului sunt un exemplu.”

Sursa: Monica Tatoiu, Facebook

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate