Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

Nu vă puneți speranța în noi trimițând dovezi despre ce fură aleșii PNL. Nu se întâmpla nimic. Avem suspiciuni rezonabile că sunt protejați

Periodic, la redacție vin informații legate de suspiciuni la adresa unor primari sau viceprimari PNL sau a altor prieteni ai PNL. Noi am dat în ziar ce ni s-a părut elocvent și ce se poate proba, ce nu am putut da am trimis către instituțiile statului. Nu doar că nu s-a întâmplat nimic, dar suspecții nici măcar nu s-au speriat și fac în continuare același lucru. Deci, avem suspiciuni rezonabile că sunt protejați de instituțiile statului, instituții care sunt conduse de șefi numiți politic.

Din respect pentru cei care își pun speranță că putem noi să oprim încălcarea legii și ne trimit dovezi despre încălcarea legii de către cei de la PNL sau cei protejați de PNL, ne declarăm depășiți de situație. Totul e ca pe vremea PDL, nu se întâmplă nimic, protecția e aproape perfectă.

Azi am primit iar de la cineva poze cu camioanele unui primar care are gatere prin interpuși, camioane care ar căra lemn tăiat ilegal pe Ceahlău și ni se povestește cum e cu oamenii angajați la negru și cum se face totul. Și noi ce să facem dacă avem suspiciunea că toate instituțiile sunt implicate în protejarea acestei mafii? Să dăm în ziar și să se întâmple ce? Nimic? Șeful de post e cu ei, au și la procuratură pe cine trebuie, la silvic sunt tot ai lor. Ba din contra, dacă cineva fură să fie avertizat și să fure mult mai atent?

Nu mai trimiteți, oameni buni, la noi la ziar nimic legat de ce fură cei din zona PNL sperând că putem face ceva că nu putem face nimic. Trimiteți ce fură cei de la alte partide că acolo avem cu siguranță succes în demersurile jurnalistice. Pe linia PNL/PDL nicio bază, a redevenit totul la fel ca pe vremea PDL. Dacă aveți ceva despre un primar sau prieten al PSD, trimiteți, că după ce dăm în ziar merg toate instituțiile în controale, se deschid dosare penale, curg amenzile și se întâmplă lucruri. Dacă e cineva cuplat politic cu puterea actuala din România, șansele să se întâmple ceva tind spre zero.

De exemplu, despre primarul PNL de care vorbim mai sus și veverițele din comună știu ce face. Dacă prinzi o veveriță și o întrebi dacă are primarul gatere și e mână în mână cu polițiștii, procurorii și cei de la silvic și fură pădurea, veverița va da afirmativ din cap. Ce credeți că putem face noi într-un astfel de caz despre care știe toată lumea deja?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO