Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 ianuarie 2022
  • :
  • :

(VIDEO) „Aici la Neamț, în acest binecuvântat colț de rai este locul în care trăim cu toții” – Ionel Arsene

Foto: Captură video

Un eveniment foarte așteptat atât de pietreni cât și de producătorii locali din întreg județul a debutat ieri, 1 octombrie pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț. Evenimentul organizat de Consiliul Județean Neamț, în colaborare cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, Camera de Comerț și Industrie Neamț și Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț, este la prima ediție și se desfășoară în perioada 1-3 octombrie.

De la acest eveniment nu putea lipsi Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, care a deschis oficial târgul cu un moment de reculegere ținut în onoarea victimelor incendiului produs în secția ATI a spitalului din Constanța:

„Deși este un moment de bucurie și de sărbătoare aici la noi, la Neamț, eu am să-mi permit să vă rog din suflet să păstrăm un moment de reculegere cu toții, pentru victimele tragediei de astăzi, de la Constanța. Vă mulțumesc.”

Acesta a continuat discursul prin a le mulțumi participanților și mai ales gospodarilor nemțeni: „Este un târg organizat pentru dumneavoastră, pentru nemțeni și pentru gospodarii județului, pentru oamenii care produc, aici, la noi acasă la Neamț.

Consiliul Județean și partenerii vin în sprijinul acestor producători și încercăm ca prin proiectele noastre să vă sprijinim în a vă promova produsele și tot ceea ce dumneavoastră faceți aici, la noi, acasă.

Pentru că așa cum am spus de fiecare dată, aici la Neamț, în acest binecuvântat colț de rai este locul în care trăim cu toții, este locul în care comunitatea noastră, familia mare a nemțenilor trăiește, se bucură și muncește.

Așadar, vreau să vă asigur dragii mei, de tot sprijinul meu în calitate de Președinte al Consiliului Județean Neamț. Este o funcție pe care dumneavoastră mi-ați dat-o, este o funcție care mă onorează și care mă obligă să muncesc zilnic pentru ca viața dumneavoastră, a oamenilor de aici, de la Neamț, să fie mai bună și nivelul de trai să fie cât mai ridicat.”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO