Nu votați la Bicaz pe cei care vor să închidă spitalul sau să taie din banii pentru spital

Pe măsură ce alegerile electorale se apropie la Bicaz, este esențial ca fiecare cetățean să-și exercite dreptul la vot. Participarea masivă la alegeri este vitală pentru o democrație sănătoasă și pentru viitorul comunității noastre. Indiferent cu cine alegeți să votați, este important să fiți prezenți la urne.

În opinia noastră, cunoscând toate problemele cu care se confruntă Bicazul și, mai ales, gravele dificultăți prin care a trecut orașul când cei de la PDL, actualul PNL, au închis spitalul, avem un singur sfat clar și important: nu mai votați, dragi oameni din Bicaz, politicieni care doresc să închidă spitalul, să-i taie din fonduri, să reducă numărul de paturi sau să facă orice altceva care să afecteze funcționarea acestuia.

Spitalul din Bicaz este singura unitate medicală din oraș și deservește întreaga Vale a Muntelui. Fără acest spital, accesul la servicii medicale ar fi grav afectat, punând în pericol sănătatea și viața locuitorilor. Amintiți-vă de dificultățile prin care ați trecut când spitalul a fost închis. Este un sacrificiu pe care nu trebuie să-l mai acceptăm niciodată.

Este esențial să mergeți la vot în primul rând și, în al doilea rând, să citiți cu mare atenție programele și promisiunile tuturor candidaților. Asigurați-vă că aceștia se angajează să protejeze și să îmbunătățească serviciile medicale din orașul nostru. Urmăriți cu atenție ceea ce au făcut până acum pentru voi fiecare dintre candidații care vă cer votul.

Rețineți: viitorul spitalului din Bicaz este în mâinile voastre. Nu lăsați ca acesta să fie din nou în pericol. Alegeți cu înțelepciune și responsabilitate pentru binele întregii comunități. Votează pentru sănătate, votează pentru viitor!

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate