Suspiciuni de sifonare a banilor pentru lucrările de reabilitare a drumurilor din comuna Bicaz Chei

Într-o comunitate mică, fiecare proiect de infrastructură contează, iar transparența în gestionarea fondurilor publice este esențială pentru menținerea încrederii cetățenilor. Comuna Bicaz Chei nu face excepție. Astăzi, aducem în discuție suspiciuni legate de reabilitarea drumurilor din această comună, o problemă care, ridică semne de întrebare privind integritatea administrației locale.

Mai multe persoane din comună ne-au semnalat nereguli în procesul de asfaltare a unor drumuri locale. Din ce spun aceștia, conform specificațiilor tehnice, sub stratul de asfalt ar fi trebuit să fie pus un strat de piatră spartă, material esențial pentru durabilitatea și calitatea drumului. Cu toate acestea, există suspiciuni că acest strat nu a fost aplicat pe întreaga lățime a drumului, iar cineva din administrație și-ar fi însușit profitul rezultat din această economie ilicită.

Un locuitor vigilent ne-a trimis câteva fotografii care surprind muncitori aruncând piatra spartă pe marginea drumului. Conform declarațiilor sursei, aceste acțiuni erau menite să creeze impresia că materialul a fost utilizat conform specificațiilor, în timp ce, în realitate, majoritatea drumului a fost asfaltată fără acest strat esențial.

Din păcate, noi nu dispunem de mijloacele tehnice necesare pentru a verifica aceste afirmații în mod independent. Cu toate acestea, sperăm că instituțiile competente se vor autosesiza și vor iniția o investigație pentru a clarifica aceste suspiciuni. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a sesiza noi autoritățile responsabile pentru a asigura transparența și corectitudinea în utilizarea fondurilor publice.

Este important de menționat că vom aborda în detaliu aceste aspecte și altele de o gravitate mai mare după alegeri, pentru a evita orice interpretare electorală a acestor dezvăluiri. Până atunci, vă vom ține la curent cu orice informații noi legate de acest caz și vom continua să monitorizăm situația îndeaproape.

Iosub Robert

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate