Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

Oamenii Anului 2021, în Bicaz, răsplătiți cu simpatie și respect

Votul pentru ‘’Omul Anului 2021’’ a luat sfârșit … cu 205 voturi, a câștigat Gabriel Năfăreanu împreună cu echipa Oamenilor Simpli, din care face parte și Carmen Mihuț .

Acești oameni au muncit enorm pentru a aduce un strop de fericire celor care nu duc o viață ușoară!

Anul 2021 se apropie de sfârșit, iar noi, cu puțînă melancolie, ne uităm înapoi la toate lucrurile bune care s-au întâmplat în jurul nostru. Ne-am văzut copiii zâmbind, i-am ajutat pe cei din jurul nostru și am fost ajutați, am făcut sport și am avut grijă de sănătatea noastră împreună. Și cine face aceste lucruri posibile? OMUL. Fiecare dintre noi are posibilitatea să facă lucruri uimitoare, așa că vrem să vă încurajăm să fiți mai buni în 2022, iar în acest Decembrie luminat să sărbătorim OMUL anului în BICAZ. Cine v-a făcut viața mai frumoasă? Cine a contribuit activ la creșterea orașului Bicaz? Votați/comentați mai jos persoana care credeți că merită titlul de OMUL ANULUI în BICAZ, iar Asociația Bicazul Nostru îl v-a invita într-un podcast pentru a-l felicita și pentru a învăța mai multe de la el/ea.

Incă o dată mulțumirile noastre se indreaptă către voi, cei care ați votat și ați alocat timp pentru a urmări persoanele propuse pentru acest vot. Vă mulțumim și sperăm că la anul să reușim să repetăm acest sondaj dar cu mai multe persoane menționate. Felicitări căștigătorilor, ‘’Gabriel Năfăreanu și Echipa’’ , prin efortul lor depus de-a lungul anului, iar voi i-ați ales ca fiind ‘’Omul Anului 2021’’. „, au transmis reprezentanții Asociației „Bicazul Nostru”.

„Noi nu putem decât să mulțumim celor ce ne-au votat… Mulțumim celor ce ne susțin.. Și tot noi spunem că de fapt voi dragii noștri sunteți câștigătorii. Oamenii anului sunteți voi… Și inimile voastre frumoase♥️. ASOCIAȚIA OAMENILOR SIMPLI SE ÎNCLINĂ CU RESPECT.” , a declarat Gabriel Năfăreanu.

sursa: Asociația Bicazul Nostru