Pe 15 septembrie 2018, se face curățenie în toată țara! Participă și tu!

Pe 15 septembrie 2018, se face curățenie în toată țara, într-o singură zi!
Înscrie-te aici împreună cu prietenii tăi

http://bit.ly/2w5xdQE ; e nevoie de ajutorul tău pentru a se identifica toate deșeurile din România!
Alături de această campanie este și domnul Asaftei Ion, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, care lansează următoarea invitație:

Dragi nemțeni de toate vârstele,
În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, fac apel la dumneavoastră și vă lansez invitația de a participa sâmbătă, 15 septembrie a.c., la campania de curățenie Let’s Do It, România!
Am rugămintea (repet:RUGĂMINTEA) la primarii din județul nostru, la reprezentanții tuturor administrațiilor locale, să se mobilizeze alături de cetățeni și să facem front comun în lupta cu deșeurile! Este o campanie care se desfășoară în toată țara, în toată lumea, și sunt un susținător al activităților de igienizare!
Sincer să fiu, startul acestei acțiuni l-am dat acum circa trei luni, când am coordonat, alături de alți factori din conducerea locala și centrală, mare parte din munca de igienizare a Lacului Bicaz, până la coada lui, pe Valea Muntelui!
Ca om politic, vă asigur că mulți membri ai partidului nostru vor participa la campania de sâmbătă, în semn de solidaritate cu nemțenii, dar și din spirit civic. Ne vom alătura și vom colabora cu membrii fundației care poartă acest nume, pentru a avea cât mai mult spor în acțiunea de curățenie și în a pune în practică discuțiile purtate acum circa o lună cu domnul Andrei Carabelea, atât la Consiliul Județean cât și la întâlnirea de la Rubik Hub.
Cu respect vă invit, dragi nemțeni,să veniți în număr cât mai mare la această acțiune de însănătoșire a naturii a cărei copii suntem prin vrerea Bunului Dumnezeu!!!

Sursa: Asaftei Ion, Facebook

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate