Pentru un mediu mai curat: COMES SA livrează un echipament de 40 de tone în Spania

0
FOTO: COMES S.A.

Astăzi, industriile consumatoare de gaze transformă mai mult de 95% din deșeurile pe care le generează în resurse. Instalațiile de energie ale companiei nemțene COMES SA, cu tehnologie VYNCKE, pot produce gaze curate fierbinți, fiind proiectate pentru a permite arderea unui amestec de combustibili din biomasă.

De câțiva ani, companiile agroalimentare lucrează cu astfel de centrale energetice. Unul dintre cei mai mari producători de alimente și băuturi din Germania a investit, în 2023, într-o centrală termică în cogenerare pe biomasă cu echipamente din COMES S.A.

Zilele acestea, livrăm un boiler generator de abur în Spania către site-ul grupului Nestlé , producător de cafea solubilă.

Boilerul de abur are în total 40 de tone, dintre care 20 de tone cântărește fasciculul tubular interior, și este compus din partea de convecție JNO și camera de întoarcere. Utilajul măsoară 4,000 mm înălțime și 9,000 mm lungime, fiind transportat rutier în condiții speciale.

Venim, așadar, în sprijinul industriilor consumatoare de gaze să se adapteze la acestă nouă eră, în scopul reducerii amprentei de Carbon, și salutăm investițiile în centrale energetice pe biomasă.

informează compania COMES SA

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate