Polițiștii Postului de Poliţie Poiana Teiului au urmărit un tânăr care conducea haotic pe DN 17 B

În noaptea de 20/21.11.2017, în urma unei sesizări, polițiștii Postului de Poliţie Poiana Teiului au identificat în trafic, pe DN 17 B, un autoturism care circula haotic dinspre Borca spre Poiana Largului.
Polițiștii au efectuat semnalul de oprire regulamentar, prin folosirea semnalelor acustice si luminoase aflate în dotarea autospecialei,însă conducătorul autovehiculului a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea spre Poiana Largului.
Acesta a fost urmărit de autospeciala de poliție, iar pe raza satului Topoliceni, a fost capturat și identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Târgu Neamț. Datorită faptului că emana halenă alcoolică, tânărul a fost condus la Centrul de Permanenţă Galu, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice.
Polițiștii continuă ceretările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
NU FIŢI VICTIMELE ALCOOLULUI!
NU VĂ URCAŢI LA VOLAN ÎN STARE DE EBRIETATE!
Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.
Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o
îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.
De asemenea, pe timpul cercetării, permisul este reţinut fără drept de circulaţie.
ALEGE VIAȚA! NU CONSUMAȚI ALCOOL ÎNAINTE DE A CONDUCE UN AUTOVEHICUL

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate