Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 7 februarie 2023
  • :
  • :

Primarul comunei Bicaz‑Chei, domnul Gheorghe Oniga, se ţine de cuvânt în ceea ce priveşte lucrările la alimentarea cu apă a comunei

Primarul comunei Bicaz‑Chei, domnul Gheorghe Oniga, se ţine de cuvânt în ceea ce priveşte lucrările la alimentarea cu apă a comunei. Ieri, 17 mai 2017, la ieşirea spre Bicazu Ardelean utilajele săpau de zor la şanţul în care va fi introdusă conducta spre satisfacţia localnicilor care au ieşit la porţi şi urmăreau activitatea muncitorilor. Deşi se circula doar pe un sens, semnele de circulaţie amplasate în zona unde se lucra atenţionau conducătorii auto,iar traficul nu a avut de suferit.
Am discutat cu oamenii şi mi‑au spus că sunt foarte mulţumiţi şi nerăbdători să dispună de apă curentă atât de necesară în orice gospodărie, mai ales în această zonă a Bicazului unde fântânile seacă în ultimii ani din cauza secetei.