Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 26 octombrie 2021
  • :
  • :

Școala Gimnazială „Vasile Mitru” , Tașca, prezentă la evenimentul „Unire prin educație”

Muzeul de Istorie și Arheologie din Piatra-Neamț a fost marți, 27 martie (când sau împlinit 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România ), gazda unui inedit și mult așteptat eveniment, semnarea celor 120 de parteneriate între școli din județul Neamț și Basarabia.
La acest eveniment, au fost prezenți și reprezentanți ai Școlii Gimnaziale „Vasile Mitru” , Tașca.

” 100+100 de școli întru Marea Unire a Românilor” – 27 martie 2018, Muzeul de Istorie și Arheologie Piatra Neamț, am aşteptat cu nerăbdare reîntâlnirea cu oameni dragi, frații noştri de peste Prut, dar mai ales reîntâlnirea cu doamna Director, prof. Cretu Lidia de la Liceul Teoreti ,,Emil Nicula” Mereni- Anenii Noi, Republica Moldova, cu care am desfăşurat activități frumoase în cadrul parteneriatelor ,,Copilărie, vis, bucurie” şi ,,Armonia reîntâlnirii”.
La zi aniversară, ne-am şi înfrățit şi vom demara noi acțiuni comune. „ , a declarat doamna director, Bârsan Son Mădălina Gabriela.

Sursa: Școala Gimnazială „Vasile Mitru” , Tașca, Facebook