Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 6 aprilie 2020
  • :
  • :

Scor la sedinta CJN : PSD – Tarata 3 – 0

La sedinta de CJN de azi, PSD-ul cu Bourceanu varf de atac, a spulberat apararea Tovarasului Culita Tarata construind cateva contraatacuri chiar pe initiativele Tovarasului presedinte.sedinta-cj
Pe rand, Tovarasul si echipa au dat-o in bara cu transporturile, Apa Serv si cam tot ce planuisera, ca sa nu mai spunem de cei doi consilieri personali ai presedintelui care au primit cartonas rosu urmand sa paraseasca terenul CJN in 15 zile.
Desi arbitrul ca de obicei a tinut cu echipa Tovarasului, adversarii au reusit sa pastreze posesia discutiilor, astfel ca la pauza Tovarasul Tarata a parasit terenul de sedinta disparand precum un ninja politic fara sa il vada nimeni, in speranta ca va lasa PSD-ul in ofsaid.
Dupa disparitia Tovarasului Tarata, secretara judetului a dat-o iar in teoriii pe care doar ea le intelege, parca incercand din rasputeri sa saboteze restul de sedinta ramas.
Victima colaterala a acestei sedinte de CJN ar putea fi prefectul judetului, daca acesta va ceda la potentialele presiuni ce se vor face in vederea contestarii unor aspecte ale ultimei sedinte de CJN.
Este de retinut faptul ca pSD-istii, satui poate de eticheta de mamaligi, au inceput sa fiarba si sa gaseasca punctele slabe ale adversarului, iar faptul ca l-au adus a doua oara pe Tovarasul Tarata in postura de a parasi cu lasitate campul de bataie pe proiecte de hotarari, spune multe.
Felicitari domnului Bourceanu care, spre deosebire de altii, poate si din ce a invatat de la locul sau de munca, a inteles ca atunci cand vrei sa dai o lovitura nu trebuie sa stie nimeni, ca sa nu te poata „turna” nimeni si sa te astepte la locul faptei mascatii sau Soroceanu.
Se pare ca punctele slabe ale echipei Tovarasului sunt sedintele lungi si presarate cu surprize, surprize. Iar ca piesa de rezistenta a meciului ramane modul in care au fost eliminati consilierii personali ai presedintelui chiar pe un proiect initiat de el.