Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 6 aprilie 2020
  • :
  • :

Sedinta de Consiliu Judetean cu repetitie

Consilierii judeteni au terminat tot ce aveau de facut in judet si la sedinta de CJN de luni vor relua cateva teme mai vechi pentru a le aprofunda.sedintacjn
Interesante vor fi proiectele legate de transporturi unde fiecare grup politic din CJN are interesele lor, dar daca-i iei pe rand sa-i intrebi ei se dau fecioare, desi au buzunarele pline de prezervative.
Se va discuta ceva si de bunurile care alcatuiesc domeniul public al Judetului Neamt, sens in care noi asteptam cu nerabdare sa vedem care va fi soarta imobilului pe care il detine CJN in centrul orasului pe langa restaurantul Diesel …. ups… de ala nu trebuia sa aduc vorbire … scuze.
Se va mai discuta ceva de modificarea organigramei pe la CJN, dar nu se va spune nimic de faptul ca purtatorul de cuvant este angajat pe undeva pe la departamentul de arhitectura sau asa ceva si este subordonat arhitectului sef, asadar nu prea are CJN-ul un compartiment de relatii cu presa, dar vorbeste de el. Cred ca nici asta nu trebuia sa o aduc in discutie … scuze.
Se va discuta si de organizarea concursurilor de ocupare a unor functii de sef de sectie si normal, daca ar exista vreun consilier judetean care sa-i pese de sanatatea nemteana ar trebui sa ceara o transparenta totala a concursului, ca altfel riscam ca medici de valoare sa fie dati la o parte in favoarea celor cu pile, ca sa nu spun ca mor de curiozitate cum or sa se raporteze noii sefi de sectie la planul de management al domnului Lazar, ca cica ar fi secret, sau o fi posibil ca sefii de sectie sa aiba alte planuri fata de cel al directorului? Nu e asa ca e o porcarie si toata lumea tace in papusoi ?
Mai vedem ceva de comisia de Protectie a Copilului unde PSD-ul nu are nici un interes si nici usturoi nu a mancat.
Mai este un proiect prin care se solicita asistenta judiciara la Apa Serv, unde la fel nici o mamaliga cu legitimatie de consilier judetean nu va spune ca a venit un control in urma unei sesizari si s-au tras sfori pentru a se face exces de zel, iar in final e posibil sa se aplice vreo amenda de peste 30 de miliarde lei vechi, adica sa se realizeze visul cuiva de a baga Apa Serv in faliment si o data cu ea judetul Neamt, caci vor trebui dati inapoi banii de la proiectul de 100 de milioane de euro, ca dupa toata aceasta cadere sa vedem ca apare un investitor dispus „sa salveze judetul” si la bani foarte putini sa preia Apa Serv si sa se apuce de facut bani. Daca e asa, chiar putem vorbi de subminarea economiei nationale … nu ?
Si in final vedem ca miroase a scoatere din scena a PC-ului de la AGA Troleibuzul si alte schimbari pe la cascavalurile de la firmele subordonate CJN, caci dupa cum va spuneam la inceput, consilierii judeteni au terminat ce aveau de facut si mai regleaza unele amanunte.
Asteptam sa vedem cum zice vreodata CJN ca ofera vreo facilitate celui care angajeaza 10 nemteni, sau orice alt proiect de hotarare care sa duca la crearea unui loc de munca, dar nu, ei in continuare au alte treburi mult mai importante.