Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Seminar Tehnici de Învăţare Instrumentală, Liceul Carol I Bicaz

Seminar Tehnici de Învăţare Instrumentală, 13 aprilie, Liceul Carol I Bicaz

De ce să îţi rezervi un loc la Seminarul Tehnici de Învăţare Instrumentală şi prezentarea Ghidului Învaţă cum să înveţi?

Să vedem…

Dacă măcar unul din răspunsuri este …..

…dorești să aflii mai multe despre instrumentarea gândirii cu elemente care pot să te ajute la mobilizarea şi reglarea propriei gândiri cu scopul de a te ajuta să foloseşti modalităţi intelectuale superioare în rezolvarea problemelor şcolare şi sociale.

Să afli cum străduinţa ta de a depune o activitate intelectuală autonomă ce va putea conduce la creşterea gradului tău de independenţă şi îţi va schimba percepţia despre tine ca personalitate cognitivă autonomă.

Să afli despre îmbogăţirea potenţialului cognitiv al copiilor și al adulților cât și dezvoltarea flexibilității cerebrale.

Dacă nu eşti mulţumit de prestaţia ta în cadrul orelor de curs sau notele tale nu reprezintă adevăratul tău potenţial,Ghidul Învaţă cum să înveţi este obligatoriu.

Acest Ghid nu este doar o carte, pentru că te îndrumă ce să faci, pas cu pas pentru a-ţi îmbunătăţi randamentul şcolar şi a obţine cu uşurinţă rezultatele pe care le doreşti.

Acest ghid conţine informaţii teoretice şi practice ce te pot face să asimilezi informaţiile din cadrul orelor sau cursurilor pe care le urmezi, în cel mai simplu şi uşor mod cu putinţă.

Pentru cine este acest ghid?

În special pentru elevii şi studenţii care se află în apropierea tezelor sau examenelor cât şi pentru cei care doresc să înveţe mai bine pentru promovarea diferitelor teste.

Ce ai de câştigat din acest ghid?

Nu mai eşti nevoit să pierzi timp şi bani pe meditaţii.

Îţi poţi forma un stil de învăţare în funcţie de capacităţile tale, adică capacitatea vizuală, cea auditivă şi kinestezică de a asimila informaţii.

Pe scurt: acest ghid ţi se potriveşte dacă doreşti să reduci sau să elimini dificultăţile în procesul de învăţare. Poţi urma paşii din ghid atât singur, cât şi cu un îndrumător:

Ce o să găseşti în ghid:

• Ce reprezintă învăţarea;
• Care sunt diferitele stiluri de învăţare;
• Cum să asculţi;
• Cum să citeşti;
• Ce este recapitularea şi uitarea;
• Cum să îţi stabileşti obiective;
• Cum să îţi controlezi timpul;
• Cum să monitorizezi procesul de învăţare.

….nu ezita să te înscrii! Locurile sunt limitate.

Intrarea liberă!

Înscrierile se pot face prin sms în limita locurilor disponibile, la numărul 0748164488

Te aștept la Seminarul Tehnici de Învăţare Instrumentală şi prezentarea Ghidului Învaţă cum să înveţi?

ORGANIZATOR

Ionuț-Mihai Ilie – Mediator de îmbogățire instrumentală acreditat de Institutul Feuerstein din Israel, PR Manager absolvent al Business Academy, absolvent al Facultății de Psihologie din cadrul Universităţii Andrei Şaguna Constanţa, autor al Ghidului Învaţă cum să înveţi