Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 19 septembrie 2020
  • :
  • :

Sperăm să pice mâine guvernul la moțiunea de cenzură

Tone de m**e, hectare de p**i, mii de injurii și calomnii și multe multe vorbe grele au fost răspândite de nemțenii instigați contra actualei guvernări. Toți acești oameni merită să vadă cum e cu o altă guvernare.

În actuala guvernare m**e PSD s-au adus cei mai mulți bani în Neamț, s-au reabilitat și modernizat cele mai multe drumuri și au fost luate cele mai multe proiecte de finanțare de către primăriile din județ.

În această guvernare m**e PSD, datorită faptului că președintele PSD și al CJN, Ionel Arsene s-a aflat în zona de decizie la nivel național, județul Neamț a primit, a investit în infrastructură și a atras fonduri cât în toate celelalte guvernări din ultimii 30 de ani la un loc.

Bun sau rău, cu contracte câștigate de cumetri sau prieteni și cu orice se mai poate pune rău în sarcina lui Arsene, conjunctura politică în care s-a aflat a făcut mult bine județului și acest lucru nu se va putea vedea cu adevărat din cauza norilor de ură din care plouă cu m**e, decât dacă actualul guvern pică și vine altul care nu va mai aloca nici 10% din ce a alocat guvernul m**e PSD județului Neamț. Am ajuns la nivelul la care județul Neamț a primit cei mai mulți bani din sumele alocate de Fondul Național de Dezvoltare și Investiții. Cine visa vreodată la așa ceva?

Neapărat trebuie să pice guvernul m**e PSD pentru a veni repede un altul, să aibă timp nemțenii să se convingă singuri până la alegerile locale și să poată face clar diferența între manipulare și realitate, ca să o putem lua din loc din nou cu județul din punctul în care va rămâne blocat la căderea guvernului m**e PSD.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene