Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 24 noiembrie 2020
  • :
  • :

Un arbore a căzut peste un muncitor, în Grințieș

Salvamont Neamț a intervenit în miercuri, 9 octombrie, în Masivul Grințieș (parte din lanțul Munților Bistriței) pentru acordarea primului ajutor calificat și evacuarea unui bărbat rănit în urma unui accident de muncă.

Lucrătorul forestier a fost lovit de un arbore doborât și probabil a suferit un traumatism grav în zona oaselor bazinului și a capului femural. Cum extracția aero nu era posibilă datorită zonei împădurite, victima care acuza dureri foarte mari a fost transportată mai mulți km. pe UT2000, după ce inițial a fost imobilizată cu atele moderne specifice intervențiilor în zona montană. Intervenția echipei a durat aproximativ 4 ore.

Felicitări!

Serviciul de Ambulanta:

09.10.2019, ora 12:25, Grinţieşul Mare, pacient sex masculin, 41 ani, diagnostic: traumatism forte bazin, traumatism hemitorace, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ;

Sursa foto: Salvamont România

dolinex